duminică, 1 mai 2011

Raelienii

Ce ar fi daca, din miile de fenomene OZN care au loc in fiecare an, o persoana a intalnit de fapt ocupantul si pilotul unuia dintre aceste OZN-uri? Si ce ar fi daca acestei persoane i-au fost date de catre aceasta fiinta din spatiu informatii care au explicat istoria secreta a vietii de pe Terra si viitorul sau nedecis? Si ce ar fi daca toate aceste informatii au fost publicate de zeci de ani si luate in considerare de mii de oameni, inclusiv de catre oameni de stiinta si istorici?
La varsta de 27 de ani, Claude Vorilhon(cunoscut acum sub numele de Rael) isi traia pasiunea sa de pilot de curse auto si jurnalist. Toate acestea aveau sa se schimbe pe data de 13 decembrie, 1973, cand, pe drumul sau catre locul de munca, acesta a avut intalnirea OZN care i-a transformat viata pentru totdeauna. Din acea zi, el a facut turul lumii, povestind amanuntit extraordinara sa experienta in interviuri media si conferinte.
In timpul intalnirilor sale extraterestre, Rael a primit o serie de mesaje care ating toate aspectele vietii umane. Indiferent ca sunteti interesati de istoria straveche, stiinta moderna, OZN-uri, scripturi religioase sau chiar de science fiction, cu totii veti castiga noi perspective daca veti avea rabdarea sa le cititi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.